Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. travanj. 2013.

Digitalna verzija brošure INPULS – Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi 2013.

U 2013. godini proveden je program INPULS unutar kojeg je ocjenjivana praksa lokalne samouprave u području energetske učinkovitosti, poticanja gospodarskog razvoja, predškolskog odgoja, suradnje s građanima i OCD te zaštita okoliša i prostorno uređenje.

Cilj programa nije bio samo nagraditi inovativne prakse, već i stvoriti trajniju vrijednost u obliku Kataloga najboljih praksi u 2013. – brošure u kojoj su nominirane prakse sustavno dokumentirane i koja pruža kontakt informacije o provoditeljima svake prakse, a kojima se svi zainteresirani mogu javiti s dodatnim pitanjima.

Digitalnu verziju brošure možete pronaći u privitku, dok više informacija o programu INpuls možete naći ovdje.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija