Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. rujan. 2015.

Drugi trening o održivom i participativnom upravljanju na lokalnoj razini

U Primoštenu je 24. i 25. rujna 2015. održan drugi dvodnevni trening-blok “Škole za dobro upravljanje i participativni razvoj” u okviru projekta “Edukacijom, podrškom i promocijom dobrog upravljanja na lokalnoj razini” kojeg vodi udruga ODRAZ.

Na treningu je sudjelovalo 28 dionika s područja tri županije (Sisačko-moslavačke, Šibensko-kninske, Zagrebačke) i Grada Zagreba. Sudionici su predstavnici udruga, lokalnih akcijskih grupa, jedinica lokalne samouprave (gradovi Drniš, Knin, Kutina, Popovača, Sisak, Šibenik, Velika Gorica i Zagreb), tvrtki i drugih organizacija.

Program radionice fokusirao se na temu planiranja lokalnog razvoja i obuhvaćao je glavne elemente od osnove planiranja preko analitičkih metoda i tehnika za procjenu potreba sve do značajki izrade strateškog plana. Sudionici su čuli i predavanje o oblicima i mogućnostima većeg uključivanja građana u procese planiranja i donošenja odluka na lokalnoj razini, kojeg je prezentirao predstavnik Udruge gradova. Prezentaciju možete preuzeti ovdje.

Udruga ZvoniMir predstavila je svoj rad i iskustvo kao primjer dobre prakse razvoja socijalnih usluga na području Šibensko-kninske županije, s naglaskom na mogućnosti zapošljavanja putem socijalnog poduzetništva.

Na kraju drugog dana sudionicu su posvetili vrijeme raspravi o idejama za potencijalne projekte i dogovoru o mogućnostima zajedničke implementacije istih.

Sljedeća, treća po redu radionica održat će se početkom prosinca u Zagrebu.

primosten-zajednicka

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija