Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. siječanj. 2019.

Dvije besplatne edukacijske radionice o elektromobilnosti u Koprivnici

U Koprivnici će se 30. siječnja i 1. veljače održati dvije besplatne edukacijske radionice o elektromobilnosti, u organizaciji Grada Koprivnice, Regionalne energetske agencije Sjever te tvrtke Dyvolve.

Radionice će se održati na Sveučilištu Sjever (Trg dr. Žarka Dolinara 1, Koprivnica), a provode se u sklopu projektnih aktivnosti EVcc projekta (Electric vehicles Competence and Experience Centre) sufinanciranog iz prekograničnog programa suradnje Mađarska – Hrvatska.

Polaznici radionica steći će kroz dva dana uvid u osnove elektromobilnosti, tehnologije električnih vozila i popratne infrastrukturekako bi bili što bolje pripremljeni za nadolazeće doba električnih vozila i izazove koje ono sa sobom nosi.

Oba dana polaznicima će biti omogućena i probna vožnja novim Nissan Leaf električnim automobilom, a uključena je i pauza s kavom!

Cijeli raspored i poveznicu za registraciju možete pronaći na https://www.cognitoforms.com/Dyvolve/EVccRadioniceUKoprivnici.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija