Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. listopad. 2015.

E-alat za traženje partnerskih udruga u europskim zemljama

E-alat razvijen je kako bi se udrugama, tijelima javne vlasti i privatnim poduzećima zainteresiranima za razvoj suradnje i provedbu projekata olakšao pristup u pronalaženju partnerskih udruga iz europskih zemalja koje djeluju u određenom području.

U bazi podataka moguće je pretraživati udruge po zemljama i području djelovanja. Obuhvaćene su države članice Europske unije, zemlje kandidatkinje i potencijalne kandidatkinje za ulazak u EU, zemlje članice Europskog gospodarskog prostora te Gruzija.

Područja djelovanja podijeljena su na antikorupciju i transparentnost, djecu i mlade, razvojnu suradnju i humanitarnu pomoć, obrazovanje, zaštitu okoliša i životinja, ljudska prava, demokraciju i jednake mogućnosti, socijalno poduzetništvo, volonoterstvo, umjetnost i kulturu te mnoga druga područja.

Bazu podataka u kojoj se mogu pretraživati udruge koje su zainteresirane za uspostavu međunarodnih partnerstava i provedbu projekata diljem europskih zemalja može se pronaći na sljedećoj mrežnoj poveznici http://ngopartnership.org/.

E-alat razvijen je u suradnji Europske mreže nacionalnih organizacija civilnoga društva (ENNA Bruxelles) i Centra za informacijske usluge, suradnju i razvoj organizacija civilnoga društva (CNVOS Ljubljana).

NGOpartnership

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija