Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. ožujak. 2019.

Erasmus+ radionica u Šibeniku za projekte u okviru dijaloga s mladima

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s udrugom „Mladi u EU“ i Savjetom mladih Grada Šibenika organizira radionicu o pripremi projektnih prijedloga u sklopu Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih „Projekti u okviru dijaloga s mladima“.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave projekata, primjerice udrugama mladih i za mlade, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnim tijelima, školama.

 

Uz predstavljanje uvjeta i načina prijave u sklopu navedene aktivnosti programa Erasmus+ za mlade, sudionici će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo uspješne prijave od već postojećih korisnika, ali i dobiti povratne informacije o kvaliteti potencijalnih projektnih ideja kroz rad u manjim grupama i raspravu o projektnim idejama.

Radionica će se održati 2. travnja 2019. od 10 do 16 sati u vijećnici Grada Šibenika, Trg Republike Hrvatske 3.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca do 18. ožujka 2019. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Organizator nije u mogućnosti sudionicima refundirati troškove putovanja.

Ovdje možete pronaći okvirni raspored radionice, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice te druge korisne informacije potrebne za uspješno sudjelovanje.

Za dodatne informacije možete se obratiti na mladi@mobilnost.hr.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija