Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. lipanj. 2017.

EU fondovi u 2017. godini – Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata

Konferencija „EU fondovi u 2017. godini – Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata” održava se u četvrtak, 29. lipnja 2017. godine, u Velikoj dvorani Almeria centra (Ulica Grada Vukovara 284) u Zagrebu u trajanju od 9.30 do 15.00 sati.

Cilj konferencije je predstaviti iskorištenost EU sredstava u financijskom razdoblju 2014.-2020. po svim operativnim programima te se osvrnuti na realizaciju objava iz godišnjih planova objava poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Na konferenciji će biti predstavljene tri studije slučaja pripreme i provedbe infrastrukturnih projekata financiranih iz fondova EU, od kojih se posebno ističe studija slučaja projekta Cestovno povezivanje južne Dalmacije koji je nedavno odobrila Europska komisija, kao najveći EU financirani projekt u Republici Hrvatskoj. Ove će studije, koje uključuju primjere privatnih i javnih investicija, pokazati kako pristupiti svim aspektima pripreme, na što treba paziti i kako rješavati probleme koji se pojavljuju u postupku pripreme i provedbe.

Na konferenciji će izlagati stručnjaci iz sektora EU fondova u Republici Hrvatskoj, a ovu priliku ćemo iskoristiti i za dodjelu diploma polaznicima Učilišta EU PROJEKTI koji su uspješno završili program obrazovanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata.

Konferenciju organizira konzorcij partnera: EU PROJEKTI Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, Učilište EU PROJEKTI, ustanova za obrazovanje odraslih i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, a očekuje se oko 175 sudionika.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac na sljedećoj poveznici najkasnije do 21. lipnja 2017.g. Zbog velikog interesa molimo da svoje prijave dostavite što prije, no napominjemo kako će sudjelovanje biti omogućeno samo onim osobama koje na svoju e-mail adresu zaprime potvrdu o sudjelovanju.

Program i osnovne informacije o konferenciji:

EU projekti – Udruga gradova – Konferencija 29.06. Zagreb

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija