Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. veljača. 2024.

EUI City-to-city razmjene: online događaj za pronalaženje partnera

Imate izazove s kojima se suočava vaš grad i želite pronaći rješenja korištenjem raznolikosti i bogatstva koje Europa nudi? Pridružite se događaju Europske urbane inicijative koji će se održati 11. ožujka kako biste saznali više o razmjenama između gradova i pronašli svog partnera!

Što je gradska (city-to-city) razmjena?

Razmjena između gradova uspostavlja se kada jedan grad koji se suočava s izazovom u održivom urbanom razvoju udružuje s drugim gradom iz druge države članice EU-a koji ima stručnost da pomogne u rješavanju problema. Ova razmjena se obično odvija između dva grada, ali ponekad se može pridružiti i treći grad ako postoji dobar razlog.

Europska urbana inicijativa osigurava financijsku potporu za same posjete i dodjeljuje stručnog moderatora koji može pomoći u planiranju i moderiranju posjeta. Prijave se ocjenjuju kontinuirano.

Zašto online događaj s karakterom spajanja partnera?

U većini slučajeva idealan partnerski grad sa stručnošću u identificiranom izazovu već postoji, ali ga je jednostavno teško pronaći. S ovim online događajem, cilj EUI-ja je podržati proces pronalaženja suradnika stvarajući prostor u kojem gradovi mogu stupiti u kontakt s potencijalnim kolegama. Inicijativu možete obavijestiti o svojim tematskim interesima tijekom registracije, a tajništvo EUI-ja će te podatke upotrijebiti da prijavitelje smjeste u unaprijed definirane podskupine sa sličnim interesima. Cilj je stvoriti najbolju moguću priliku da na događaju upoznate prikladne kolege s kojima možete kontaktirati.

Online događaj koji će se održat u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. od 14 do 16 sati će:

  • objasniti uslugu razmjene između gradova i ponudu izgradnje kapaciteta koju EUI predlaže gradovima;
  • predstaviti svjedočanstva urbanih praktičara poput vas koji su već počeli koristiti ovu uslugu;
  • postaviti temelje za umrežavanje i pronalaženje partnera za potencijalne prijave na razmjenu između gradova.

Više informacija (program, prijavni obrazac) potražite na: https://www.urban-initiative.eu/events/city-city-exchanges-online-matchmaking-event

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija