Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. prosinac. 2018.

EURegionsWeek 2019 traži partnere – prijavite se!

17. europski tjedan regija i gradova održat će se u Bruxellesu od 7. do 10. listopada 2019. godine u organizaciji Europskog odbora regija i Glavne uprave Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da postanu partneri u organizaciji i kreaciji sadržaja.

Partneri imaju obavezu organizirati seminare od zajedničkog interesa, često u kontekstu provedbe europskih strukturnih i investicijskih fondova i drugih programa EU. Cilj samog događanja je razmjena znanja i dobrih praksi između službenika iz regionalnih i gradskih uprava te stručnjaka i predstavnika akademske zajednice, a na temu razvoja regija i gradova.

Potencijalni partneri su pozvani da dostave svoje prijedloge za seminare, radionice, informativne razgovore i prezentacije. Prijave će biti otvorene od 30.siječnja do 29. ožujka 2019.

Temeljem natječaja bit će odabrano više od 200 partnera iz cijele Europe. Odabrane regije i gradovi bit će grupirani u tematske konzorcije, tj. regionalna partnerstva.

Potencijalni partneri pozvani su na informativnu sjednicu u srijedu, 30. siječnja 2019. u 11 sati, nakon čega slijedi prijem u Europskom odboru regija (Rue Belliard 101, Brussels, soba JDE 52, 5. kat). Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na informativnoj sjednici potrebno je izvršiti registraciju do 18. siječnja na sljedećem linku.

Također, putem online ankete možete iznijeti svoje ideje i tako sudjelovati u kreiranju #EURegionsWeek 2019!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija