Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. veljača. 2018.

Europske lokalne vlasti traže partnere za projekte ”Europe za građane”

Tri poziva hrvatskim gradovima na sudjelovanje u projektima stigli su iz inozemstva. Riječ je o lokalnim vlastima iz Španjolske i Latvije te prijedlozima za projektne aktivnosti u područjima bratimljenja i umrežavanja gradova.

Općina Dagdas tako traži partnere za aktivnosti bratimljenja gradova s posebnim naglaskom na sektore umjetnosti i kulture, obrazovanja i mladih, socijalne inkluzije i zaštite, sporta i slobodnog vremena, lokalne gastronomije te ekologije i zaštite okoliša. Kontakt za potencijalne partnere je: Marija Mickeviča, pročelnica upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport, e-mail: mickevica.marija@inbox.lv. Više informacija.

Općina Riebiņi traži partnere za projekte koji bi se ticali različitih tema iz područja poljoprivrede, kulture, glazbe i tradicije, sporta te građanske participacije i aktivnosti mladih. Kontakt osoba je Ilze Kudiņa, projektna voditeljica, e-mail: ilze.kudina@riebini.lv. Više informacija.

Gradsko vijeće Santillana del Mar iz španjolske Kantabrije traže projektne partnere za korištenje novih tehnologija društvenih mreža u mobiliziranju građanske participacije i uključenosti mladih u ruralnom okruženju. Potencijalni partneri mogu se s iskazom interesa javiti na e-mail: paz.diaz.nieto@opecantabria.es. Više informacija.

Prvi rok za prijavu projekata je 1. ožujka 2018. Službene stranice programa Europa za građane.

 

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija