23. listopad. 2018.

External training course – radionica o energetskoj obnovi javnih zgrada

HEP ESCO i Hrvatski savjet za zelenu gradnju pozivaju Vas na poludnevnu radionicu koja će se održati u okviru projekta TEESCHOOLS, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) kroz Interreg Mediterranean Programme.

Cilj projekta je potaknuti priljev više privatnih sredstava u obnovu javnih zgrada te jačanje kapaciteta za upravljanje energijom. Kroz radionicu će biti predstavljeni rezultati projekta, objašnjeni financijski modeli za provođenje projekata energetske učinkovitosti u školama, te će biti navedene praktične implikacije projekta za dionike u Hrvatskoj.

Radionica će se održati 29.10.2018. u Velikoj dvorani stare Upravne zgrade HEP-a, na 7. katu, Ulica grada Vukovara 37, Zagreb.

Sudjelovanje je besplatno, ali svoj dolazak morate prijaviti putem ONLINE PRIJAVNICE.

U privitku se nalazi pozivnica sa detaljnim programom: Pozivnica – EXTERNAL TRAINING COURSE