Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. prosinac. 2017.

Göteborg (ŠVE) traži partnere za URBACT-ovu transfernu mrežu

Grad Göteborg iz Švedske traži partnerski grad za zajedničko javljanje na aktualni URBACT-ov poziv za transferne mreže. Göteborg je nositelj dobre prakse pod nazivom “Druga prilika: obnavljanje i popravak“ te bi ujedno bio i nositelj ove mreže.

Tema dobre prakse je obnavljanje namještaja uključivanjem društveno isključenih osoba, a riječ je o suradnji jedinice lokalne samouprave i tvrtke IKEA. Temeljem toga, prednost imaju gradovi smješteni relativno blizu tog trgovačkog lanca.

Göteborg traži partnerski grad iz manje razvijenih regija, a cijelo područje Hrvatske pripada toj klasifikaciji.

Više o dobroj praksi možete saznati na http://urbact.eu/second-chance-recovery-and-repair.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje ili imate dodatnih pitanja, možete se obratiti gospođi Louise Stiernström, iz grada Göteborga, na louise.stiernstrom@socialresurs.goteborg.se.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija