Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. srpanj. 2018.

Grad Athienou (CIP) hitno traži partnerski grad koji će se pridružiti njihovoj URBACT transfernoj mreži

URBACT-ova transferna mreža pod nazivom “Volunteering city“, čiji je nositelj Grad Athienou iz Cipra, traži partnerski grad koji će im se priključiti te, uz prilagodbu, transferirati dobru praksu ciparskog grada u svoju lokalnu sredinu.

Ako je vaš grad zainteresiran za pridruživanje ovoj mreži, interes možete izraziti na kkareklas@athienou.org.cy i ckareklas85@gmail.com. Zbog relativno kratko roka, predlažemo da to učinite što prije.

Dobra praksa, koja je nagrađena titulom URBACT-ove dobre prakse, temelji se na volonterskom vijeću Grada Athienou koje pruža usluge za osnovne potrebe osoba suočenih sa siromaštvom i socijalnom izolacijom. Volontiranje je za njih alat koji koriste za povezivanje ljudi i usluga, a u jednom trenutku okupljaju i do 200 volontera.

Razvija se od 1970. godine, a trenutno postoje četiri programa: briga za starije osobe, pomoć u zajednici i zabava, vrtić te socijalna pomoć. Ove aktivnosti povezuju različite generacije i pružaju izravnu i konkretnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Više informacija o dobroj praksi možete pronaći na http://urbact.eu/volunteering-council.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija