Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. srpanj. 2018.

Grad Napulj (ITA) hitno traži partnerski grad koji će se pridružiti njihovoj URBACT transfernoj mreži

URBACT-ova transferna mreža pod nazivom “CommUnities“, čiji je nositelj Grad Napulj iz Italije, traži partnerski grad koji će im se priključiti te, uz prilagodbu, transferirati dobru praksu talijanskog grada u svoju lokalnu sredinu.

Ako je vaš grad zainteresiran za pridruživanje ovoj mreži, interes možete izraziti na nicola.masella@comune.napoli.itroberta.nicchia@comune.napoli.it. Zbog relativno kratko roka, predlažemo da to učinite što prije.

Dobru praksu, koja je nagrađena titulom URBACT-ove dobre prakse, kandidiralo je Gradsko vijeće u Napulju, a ima za cilj osigurati kolektivno uživanje zajedničkih dobara kao što su voda, javne službe, škole, znanje, kulturna i prirodna baština te njihovo očuvanje u korist budućih generacija kroz javno upravljanje koje omogućuje pravednu upotrebu.

Zahvaljujući modelu dobre prakse upravljanja, provedeno je više od 250 projekata, smanjujući troškove proizvodnje korištenjem slobodnih i zajedničkih prostora, resursa, znanja i vještina.

Više informacija o dobroj praksi možete pronaći na http://urbact.eu/lost-found.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija