Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. studeni. 2017.

Infodan za URBACT-ove mreže za transfer u Udinama

Grad Udine, u suradnji s talijanskom nacionalnom URBACT točkom, organizira Infodan za gradove koji namjeravaju sudjelovati u aktualnom URBACT III pozivu za tranferne mreže. Tijekom Infodana bit će predstavljena i nagrađena URBACT-ova dobra praksa iz Udina, pod imenom “Razigrana paradigma”.

Događanje će poticati razmjenu kontakt podataka i iskustava između gradova koji su već sudjelovali u programu URBACT i gradova koji će se po prvi put prijaviti na URBACT-ov poziv.

Sastanak je otvoren za sve one koji su zainteresirani za primjenu igara kao alata za promicanje sudjelovanja, socijalne uključenosti i međugeneracijske povezanosti. Praktične aktivnosti organizirat će se u poslijepodnevnim satima u gradskoj knjižnici.

Više informacija o samom događanju, kao i program, možete pronaći ovdje.

Također, ako se vaš grad namjerava javiti na poziv za transferne mreže, molimo vas da nam tu informaciju javite na marko@udruga-gradova.hr i/ili mario@udruga-gradova.hr

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija