18. veljača. 2020.

Istraživanje o planiranju biciklističkog prometa u gradovima

Licencirana stručnjakinja programa URBACT III, Petra Grgasović, dipl. ing. arh., provodi upitnik o planiranju biciklističkog prometu u gradovima, u svrhu istraživačkog rada koji će rezultirati generalnim preporukama za strateško planiranje na lokalnoj razini. Upitnik je namijenjen prvenstveno donositeljima odluka u jedinicama lokalne samouprave, ali i službenicima.

Cilj je utvrditi prevladavajuće trendove i percepciju lokalnih samouprava kad je riječ o pripremi i provedbi strategija, onih koje uključuju mjere za povećanje održivosti lokalnog prometnog sustava kroz poticanje biciklističkog prometa.

Upitnik možete ispuniti OVDJE.