Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. veljača. 2020.

Istraživanje o planiranju biciklističkog prometa u gradovima

Licencirana stručnjakinja programa URBACT III, Petra Grgasović, dipl. ing. arh., provodi upitnik o planiranju biciklističkog prometu u gradovima, u svrhu istraživačkog rada koji će rezultirati generalnim preporukama za strateško planiranje na lokalnoj razini. Upitnik je namijenjen prvenstveno donositeljima odluka u jedinicama lokalne samouprave, ali i službenicima.

Cilj je utvrditi prevladavajuće trendove i percepciju lokalnih samouprava kad je riječ o pripremi i provedbi strategija, onih koje uključuju mjere za povećanje održivosti lokalnog prometnog sustava kroz poticanje biciklističkog prometa.

Upitnik možete ispuniti OVDJE.

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija