20. svibanj. 2022.

Javne rasprave o PKK i ITP 2021. – 2027. te studiji za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš

Koordinacijsko tijelo za programiranje dokumenata za financijsko razdoblje 2021.-2027., Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU-a, pokrenulo je e-savjetovanja za nacrte prijedloga Programa konkurentnost i kohezija te Integrirani teritorijalni program. Također otvoren je i postupak javne rasprave o Strateškoj studiji za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš istih programa.

Postupak savjetovanja s javnošću – e-savjetovanje o Nacrtu prijedloga Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027. i Nacrtu prijedloga Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027. pokrenut je 18. svibnja putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanja s javnošću, a trajat će zaključno do 1. lipnja.

Postupak javne rasprave o Strateškoj studiji za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027. i Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027. trajat će do 16. lipnja, a svi detalji vezano uz aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog postupka kao i način sudjelovanja javnosti te potrebna dokumentacija, objavljeni su na poveznici koju vam dostavljamo u nastavku: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/eu-fondovi-2021-2027/operativni-programi-republike-hrvatske-2021-2027/.