Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. svibanj. 2020.

Kako prijaviti grad na prvi EUCF poziv na prijave – snimka webinara

Uoči otvaranja prvog poziva na prijave gradova za podršku inicijative European City Facility, predstavnici Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske i Udruge gradova održali su online seminar za zainteresirane prijavitelje.

Nakon uvodnog obraćanja ravnatelja REGEA-e, dr. Julija Domca, o budućim perspektivama za financiranje lokalnih ulaganja u energetsku tranziciju, sudionicima je predstavljena inicijativa EUCF te upute za sudjelovanje u prvom pozivu koji će biti otvoren od 25. svibnja do 2. listopada 2020. na službenim web stranicama.

60 sudionika seminara čulo je informacije o oblicima podrške koju mogu dobiti u okviru EUCF, što je Investicijski koncept, kako se prijaviti na poziv te dobilo odgovore na pitanja koja su imali. Prezentaciju u pdf formatu preuzimate ovdje, a snimku webinara možete pogledati online putem ove poveznice.

EUCF pruža stručnu i financijsku podršku (60.000 eura) gradovima u pripremi potrebnih analiza i studija izvodljivosti te daje pomoć u organizaciji i koordinaciji procesa izrade investicijskog koncepta za ambiciozne projekte energetske tranzicije. Planirano je izraditi oko 200 investicijskih koncepata za gradove i općine tijekom dvogodišnjeg perioda.

Dodatne informacije o EUCF inicijativi potražite ovdje.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija