Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. travanj. 2021.

Kako transformirati brownfield područja kroz aktivnu participaciju građana?

Završno online predstavljanje rezultata Grada Zagreba u okviru projekta Urban Regeneration Mix održat će se u petak 30. travnja, s početkom u 10 sati, prijave su otvorene za stručnu i zainteresiranu javnost!

Kako doći do kvalitetnih smjernica za realizaciju javno-društvenog sadržaja projekta donjogradskog bloka? Što se može naučiti od ostalih europskih gradova, partnera na ovom projektu? Kako transformirati brownfield područja kroz aktivno uključivanje i participaciju građana, stanovnika grada, kvarta? To su neka od pitanja na koje su gradovi-partneri tražili odgovor u okviru URBACT mreže za prijenos dobrih praksi – Urban Regeneration Mix, u kojoj su sudjelovali gradovi Zagreb, Baena (Španjolska), Toulouse (Francuska), Braga (Portugal), Birmingham (UK), Bologna (Italija) i Lodz (Poljska).

Kakvo je zagrebačko iskustvo sudjelovanja u prijenosu dobre prakse i koje su naučene lekcije, poslušajte u petak, 30. travanja u 10 sati!

Prijave za sudjelovanje otvorene su putem ove poveznice, a tu je i Program završnog događaja.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija