Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. studeni. 2015.

Korištenje fondova EU na lokalnoj razini – Poziv na sudjelovanje u anketi

Pozivamo predstavnike gradova i razvojnih agencija da se priključe istraživanju o kapacitetima JLS-a i participaciji organizacija civilnog društva na području korištenja fondova EU-a na lokalnoj razini.

Istraživanje se provodi u okviru projekta “Aktivnim građanstvom prema razvoju i boljoj kvaliteti života u lokalnim zajednicama” kojeg vodi Udruga Cenzura plus uz suradnju Udruge gradova, Udruge općina, Grada Šibenika i Općine Gračac.

Istraživanje će prikupiti podatke i analizirati kapacitete jedinica lokalne i regionalne samouprave za korištenje fondova EU-a te razinu uključenja civilnog društva u procese donošenja odluka na lokalnoj razini. Cilj je istraživanja formulirati konkretne preporuke za što učinkovitije korištenje fondova EU-a na lokalnoj razini uz uključivanje civilnog društva.

Kako bi prikupili potrebne podatke, izrađen je opsežan upitnik kojeg možete preuzeti OVDJE. Molimo vas da se s vašim odgovorima priključite istraživanju te do kraja studenog 2015. pošaljete popunjeni upitnik na e-mail adresu cenzuraplus@cenzura.hr ili marko@udruga-gradova.hr.

Ukoliko trebate pojašnjenja za pojedina pitanja ili dodatne informacije slobodno kontaktirajte Nedu Milišić Buklijaš putem telefona (021/489-168) ili e-maila nedam@cenzura.hr.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija