11. prosinac. 2014.

Kupoprodaja i zakup poslovnih prostora po novim pravilima?

Ministarstvo pravosuđa dostavilo je Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora, uz zamolbu za očitovanjem Udruge gradova.

Ministarstvo pravosuđa dostavilo je Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora, uz zamolbu da Udruga gradova dostavi pisano očitovanje do 17. prosinca 2014. godine. Nacrt prijedloga zakona, procjenu učinaka propisa te pregled fiskalnih učinaka naći ćete u sljedećim dokumentima:

MIN.PRAV. Mišljenje traži se

MIN.PRAV. Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora docx 11 12 2014 docx

MIN.PRAV. Procjena učinka propisa – zakon o Zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora- izmjene 2014

MIN.PRAV. PFU -zakup