Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. prosinac. 2014.

Kupoprodaja i zakup poslovnih prostora po novim pravilima?

Ministarstvo pravosuđa dostavilo je Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora, uz zamolbu za očitovanjem Udruge gradova.

Ministarstvo pravosuđa dostavilo je Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora, uz zamolbu da Udruga gradova dostavi pisano očitovanje do 17. prosinca 2014. godine. Nacrt prijedloga zakona, procjenu učinaka propisa te pregled fiskalnih učinaka naći ćete u sljedećim dokumentima:

MIN.PRAV. Mišljenje traži se

MIN.PRAV. Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora docx 11 12 2014 docx

MIN.PRAV. Procjena učinka propisa – zakon o Zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora- izmjene 2014

MIN.PRAV. PFU -zakup

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija