Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. studeni. 2023.

Ljekovito bilje – istine, zablude i poneki recept

Biljke su korisne, dragocjene, moćne. Kako ih ispravno i promišljeno koristiti zna Ivana Jankovć na temelju znanja starih spisa, tradicije i narodnih recepata, ali i iskustva mame dvojice neumornih dječaka.

Činjenica jest da su medicina i farmakologija pod sve većim povećalom javnosti, posebno one manje stručne, time i podložnije predrasudama. Suvremenu znanost nećemo zanemariti, kamoli omalovažavati, ipak smo u 21. stoljeću i znanost nema alternativu, no to nas ne treba sprječavati da biljke koristimo pametno, baš kao što su to činile generacije prije nas.

LJEKOVITO BILJE – ISTINE I ZABLUDE

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija