Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. studeni. 2020.

Međunarodni online summit o bratimljenju gradova

Lokalne vlasti i njihova udruženja iz Turske i Europske unije okupljaju se 12. do 13. studenog 2020. na „Međunarodnom online summitu o bratimljenju gradova – TWINT Online, s ciljem razvoja novih suradnji u okviru projekta bratimljenja gradova između Turske i EU (TWIN).

Summit TWINT Online, čija će tema biti “Održivo bratimljenje gradova“, okupit će predstavnike Ministarstva vanjskih poslova, Uprave za EU poslove, Zajednice općina Turske, Udruženja pokrajina, Ministarstva okoliša i urbanizacije, Generalnog direktorata za lokalnu suradnju, udruge lokalnih vlasti iz EU-a, lokalne vlasti iz Turske i Europske unije, međunarodne mreže gradova, nevladinih organizacija i sveučilišta.

Cilj summita je razviti učinkovite, usmjerene na rezultate i održive mehanizme suradnje između lokalnih vlasti i pridonijeti urbanizaciji u skladu s ciljevima održivog razvoja u aktivnostima bratimljenja gradova.

Više informacija možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija