Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. studeni. 2023.

Mogućnosti programa Erasmus+ u obrazovanju odraslih

Agencija za mobilnost i programe Europske unije vas poziva na događanje na temu mogućnosti financiranja kroz program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih koje će se održati u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine, u Kući Europe (Augusta Cesarca 6) u Zagrebu, od 10:00 do 14:30 sati.

Događaj je namijenjen javnim tijelima koja imaju ulogu u obrazovanju odraslih, kao i organizacijama aktivnim u općem obrazovanju odraslih – ustanovama, udrugama i ostalim organizacijama koje provode formalne i neformalne programe obrazovanja odraslih (ustanovama za obrazovanje odraslih, pučkim otvorenim učilištima, centrima za učenje stranih jezika, centrima za kulturu, knjižnicama, muzejima, kazalištima, udrugama i drugim javnim i privatnim pružateljima usluga nestrukovnog obrazovanja odraslih), a posebno onima koje u svom radu potiču jačanje vještina osoba s manje mogućnosti s naglaskom na organizacije koje nisu sudjelovale u Erasmusu.

Cilj je predstaviti praktične detalje o dijelu programa Erasmus+ kojim se financiraju mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva osoblja i polaznika, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unaprjeđenju rada vaše organizacije, a potom vas inspirirati iskustvima Erasmus+ ambasadora. Tijekom rada u grupama imat ćete priliku dobiti informaciju o tome kako ostvariti vlastitu projektnu ideju.

Gostuju:

dr.sc. Tihomir Žiljak, Hrvatsko andragoško društvo

gđa Ana Majurić, Pučko otvoreno učilište Zagreb

g. Josip Sobin, Ustanova za obrazovanje odraslih Jantar

gđa Daniela Drandić, Međunarodna konfederacija primalja

 

Pogledajte program rada.

 

Sudjelovanje je na događanju besplatno.

 

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 30. studenoga 2023. (jedna osoba po organizaciji).

Organizatori mole da ih u slučaju nemogućnosti dolaska, a nakon prijave, obavijestite na adresu e-pošte odrasli@ampeu.hr.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija