Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. srpanj. 2017.

Nacrt prijedloga zakona o komunalnom gospodarstvu dostavljen na mišljenje

Udruga gradova dobila je Nacrt prijedloga zakona o komunalnom gospodarstvu na koji bismo se morali očitovati do 8. kolovoza. Važnost budućeg Zakona o komunalnom gospodarstvu za gradove nije potrebno posebno isticati, no ne možemo se oteti dojmu da sada jednostavno “nije vrijeme” za rasprave o tako važnoj temi.

Razumijemo potrebu usklađivanja s novim poreznim pravilima koja donosi Zakon o porezu na nekretnine, razumijemo i ostalu, doduše skromnu, argumentaciju Ministarstva prostornog uređenja i graditeljstva, jednako tako i činjenicu da donošenje novog teksta nameće svaka od ukupno 24 već izvršene izmjene Zakona, no ipak se nadamo da će o ovoj temi prava rasprava započeti tek nakon godišnjih odmora.

Tekst Nacrta na koji Ministarstvo očekuje naše pisane i objedinjene primjedbe zaključno do 8. kolovoza:

Nacrt prijedloga ZAKONA O KOMUNALNOM GOSPODARSTVU 2016 11b

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija