Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. travanj. 2022.

Najava konferencije „Sinergije urbane mobilnosti“ – EIT Urban Mobility

U organizaciji Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), dana 9. lipnja 2022. u Energetskom centru Bračak održat će se jednodnevna konferencija „Sinergije urbane mobilnosti“, koja će okupiti značajan broj predstavnika lokalnih samouprava, poduzetnika, istraživača i edukatora, ali i predstavnike Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Konferencija se organizira se u okviru godišnjih aktivnosti EIT Urban Mobility RIS Hub-a Hrvatska sa svrhom povezivanja dionika u ekosustavu urbane mobilnosti u Hrvatskoj te potaknula i podržala njihova zajednička nastojanja u stvaranju urbanih prostora pogodnijih za život. Budući da je uspostavljanje suradnje ključno za održivi razvoj gradova, događajem se želi podići svijest o potrebi sinergijskog djelovanja u planiranju i pružanju usluga gradske mobilnosti, povezati dionike i predstaviti mogućnosti suradnje i realizacije projekata, posebno onih koje podržava i financira EIT.

Namjera četiri zasebne sesije jest potaknuti diskusiju o nekima od ključnih komponenti sustava urbane mobilnosti, s naglaskom na horizontalne teme poput ublažavanja klimatskih promjena i prilagodba istima. Sudionici su pozvani na razmjenu informacija i iskustava, međusobnu interakciju i uspostavljenje suradnje.

Osim toga, događaj pruža jedinstvenu priliku iz prve ruke saznati o prednostima i potencijalnim izazovima posjedovanja osobnog električnog vozila, otvarajući mogućnost neformalne interakcije s vlasnicima vozila i stručnjacima.

Više informacija možete pronaći ovdje, a zainteresirani sudionici mogu se prijaviti putem online obrasca. Svi dijelovi događaja održat će se u inspirativnom Energetskom centru Bračak, jedinstvenom primjeru dobre prakse u području energetski učinkovite rekonstrukcije povijesnih zgrada. Broj sudionika konferencije je ograničen, pa zainteresirane pozivamo da se prijave što ranije, a svakako do 2. lipnja 2022. godine.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija