02. srpanj. 2020.

NALAS-ova anketa o društvenom i gospodarskom oporavku JLS-ova nakon krize uzrokovane pandemijom

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave iz jugoistočne Europe, provodi anketu o društvenom i gospodarskom oporavku JLS-ova nakon krize uzrokovane pandemijom COVID-19. Ljubazno Vas molimo da popunite anketu ispred svojeg Grada kako bi raspolagali što kvalitetnijim podacima.

Ovo istraživanje poslužit će kao osnova za bolje razumijevanje utjecaja rasprostranjene izolacije na terenu u jugoistočnoj Europi, ali i vrste mjera kojima su lokalna i regionalna razina reagirale u jugoistočnoj Europi. Preciznije, analiziramo utjecaj upravljanja na društveno-ekonomsku sferu i na financije lokalne samouprave.

Rezultati će se koristiti za formulaciju analize i preporuka za mjere koje će doprinijeti oporavku regije.

Anketu (word) možete preuzeti OVDJE. Ispunjenu anketu možete poslati na mario@udruga-gradova.hr. Ljubazno molimo da to učinite do petka, 3. srpnja, do kraja dana.

Anketa se sastoji od 26 pitanja, a popunjavanje traje 20-ak minuta.