Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. studeni. 2020.

Naputak o isplati sredstava beskamatnog zajma

Obavještavamo vas da je u NN 130/2020 objavljen Naputak o isplati sredstava beskamatnog zajma jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave uslijed pada prihoda. Naputkom se propisuju način i kriteriji za isplatu sredstava beskamatnog zajma jedinicama koje imaju pad prihoda u 2020. u odnosu na 2019. godinu, kao i način povrata beskamatnog zajma.

Sukladno Naputku, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave mogu svoje zahtjeve za beskamatni zajam iz državnog proračuna dostaviti Ministarstvu financija na e-mail adresu: beskamatnizajam@mfin.hr

Sastavni dio Naputka su:

Prilog 1 Najviši iznos zajma koji jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave može zatražiti te

Prilog 2 Obrazac: Mfin-zajam-pad prihoda.

Zahtjev za zajam dostavlja se najkasnije do 18. prosinca 2020. na Obrascu: Mfin-zajam-pad prihoda (Prilog 2).

Obrazac: Mfin-zajam-pad prihoda nalazi se na mrežnoj stranici Ministarstva financija: https://mfin.gov.hr/istaknute-teme/lokalna-samouprava/105

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija