Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. veljača. 2012.

Nastavak Projekta najbolje prakse Vijeća Europe

Ovogodišnja tema Projekta najbolje prakse koji već godinama provodi i podupire Vijeće Europe jest „Regenerating coastal towns“ – „Obnavljanje gradova na obali“.

Gradovi uz hrvatsku obalu imaju iskustva koje se mogu iskazati kao najbolje prakse te smo uvjereni da će biti zaintreresirani predstaviti ih u okviru ovog Projekta Vijeća Europe.

U smislu inicijalne prijave potrebno je ispuniti obrazac kojime se iskazuje spremnost i interes grada da sudjeluje u natječaju. Obrazac je potrebno ispuniti i poslati neposredno Vijeću Europe na e-mail adresu: dgII_coastal_bp@coe.int najkasnije do 20. veljače.

Po isteku navedenog roka bit će izvršena primarna evaluacija te će odabrani gradovi biti pozvani da ispune i podnesu kompletnu prijavnicu za sudjelovanje. Rok za podnošenje kompletiranih prijavnica je od 21. veljače do 1. travnja.

Koncem travnja bit će izvršeno finalno ocjenjivanje te utvrđeni gradovi finalisti, dakle gradovi najuspješniji u osmišljavanju i provedbi najbolje prakse.

Dodjela nagrada najuspješnijim gradovima bit će održana u svibnju u Velikoj Britaniji te će potom do konca godine trajati razdoblje širenja i predstavljanja najboljih praksi.

Vjerujemo da će i Vaš grad prihvatiti preporuku za uključivanje i aktivno sudjelovanje u Projektu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija