14. rujan. 2022.

Nerješivi troškovi stanovanja

Zatražili smo od Ministarstva službenu, pisanu uputu o načinu primjene Odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje troškova stanovanja. Dodatna pojašnjenja i konkretni odgovori gradovima su prijeko potrebni jer će Odluku morati provoditi te odgovarati za zakonitu primjenu. Uputu Ministarstva objavit ćemo bez odgode!

Dopis Udruge gradova kojime tražimo uputu i pojašnjenja odredaba:

Troškovi stanovanja – UPUTA – traži se

Očitovanje Udruge gradova upućeno početkom kolovoza ove godine:

Očitovanje-UG-2022. Troškovi stanovanja

Današnje očitovanje na Prijedlog odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje troškova stanovanja te iznosu sredstava za pojedinu jedinicu lokalne samouprave za 2023. godinu:

Očitovanje II. -UG-2022. Troškovi stanovanja