Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. listopad. 2015.

Nominacije za Grad budućnosti

Pregledajte detalje svih nominiranih gradskih praksi za nagradu Gradovi budućnosti i podržite njihovu kandidaturu. Pridružite nam se na svečanom proglašenju dobitnika priznanja 11. studenog u Zagrebu.

Poslovni dnevnik u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Nizozemske i Udrugom gradova pokrenuo je projekt Gradovi budućnosti – INpuls 2015 u cilju prikupljanja, dokumentiranja i promoviranja raznih gradskih praksi i projekata koji se mogu klasificirati kao projekti koji vode prema ostvarenju vizije pametnih gradova (smart city).

Gradovi su do 8. lipnja 2015. godine gradovi mogli kandidirati svoje najbolje prakse, ali i prakse njihovih ustanova i trgovačkih društava, za priznanje Grad budućnosti – INpuls 2015. Sve zaprimljene prakse od danas možete pročitati na linku https://www.udruga-gradova.hr/inpuls-2015/

Pozivamo vas da proučite objavljene prakse i slobodno ih replicirate u vašoj jedinici. Također vas molimo da primjere koji vam se najviše sviđaju nagradite sa “lajkom” i podijelite na društvenim mrežama kako bismo javno istaknuli da u lokalnoj samoupravi ima izvanrednih rješenja i uspjeha, a koja su nedovoljno istaknuta u javnom prostoru.

Stručni žiri je u završnoj fazi ocjenjivanja kandidirane prakse i utvrđivanja onih koji najbolje korespondiraju viziji pametnog grada inovativnim pristupom, postignutim rezultatima i mogućnošću replikacije u drugim jedinicama lokalne samouprave. Priznanja najboljima će biti uručene 11. studenog 2015. godine na velikoj konferenciji Gradovi budućnosti 2015. u KD Lisinski u Zagrebu. Program događanja i prijave nalaze se na ovom linku. Sudjelovanje je bez kotizacije uz obaveznu prijavu.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska