Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. rujan. 2018.

Nominirajte svoj grad za Access City Award 2019

Otvorene su prijave za Access City Award 2019 koju dodjeljuju Europska komisija i Europski forum za osobe s invaliditetom. Već devetu godinu za redom Nagradom se dodjeljuje priznanje europskim gradovima za trud koji ulažu u izjednačavanje mogućnosti svih građana.

2018. godina europska je godina kulture i kulturnog nasljeđa, stoga uz tradicionalnu nagradu koja se dodjeljuje gradovima sa više od 50 000 stanovnika, ovaj put prijave su otvorene i za manje gradove (do 50 000 stanovnika).

Kandidati za Nagradu su gradovi koji su učinili svoje kulturno nasljeđe dostupno svima, točnije gradovi koji rade na poboljšanju kvalitete života svojih građana, osiguravajući im jednak pristup sadržajima koji se u gradu nude bez obzira na dob i mobilnost građana.

Prijave se vrše putem on-line obrasca  (na engleskom, francuskom ili njemačkom), te trebaju biti predane najkasnije do 16. rujna 2018.

Dodjela nagrada održat će se u Bruxellesu 4. prosinca 2018.

Za više informacija posjetite web stranicu Access city award.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija