Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. ožujak. 2020.

Nove telekonferencijske sjednice

Uspješno su realizirane nove dvije sjednice putem telekonferencijskog sustava Udruge gradova i provedeni testovi u još šest gradova. Ukoliko je vašem gradu potreban telekonferencijski sastanak, proučite dodatne informacije.

23. ožujka su putem telekonferencijskog sustava uspješno realizirane sjednice Stožera civilne zaštite Grada Novalje i sjednica Gradskog vijeća Grada Buzeta.

U međuvremenu su uspješno održane sjednice gradskih vijeća u Slunju i Donjoj Stubici. Pripreme za održavanje telekonferencijskih sjednica vijeća su održane u još šest gradova.

Telekonferencija se istovremeno može održati kombiniranim korištenjem laptopa, pametnih telefona i telefonskih poziva.

Od danas je omogućeno audio/video snimanje sjednica vijeća na samom konferencijskom sustavu na zahtjev grada i dostava snimke elektronskim putem.

Za više informacija o održavanju sjednica pogledajte ovaj članak:

Besplatna telekonferencijska infrastruktura

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija