Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. prosinac. 2017.

Novi poziv za projekte Urbanih inovativnih akcija (UIA)

Raspisan je treći poziv za projekte Urbanih inovativnih akcija, koji je usmjeren na to da gradovima diljem Europe omogući sredstva potrebna za testiranje novih i neprokušanih rješenja za urbane izazove. Poziv je otvoren od 15. prosinca do 30. ožujka 2018. u 14:00 sati.

Aktualni poziv usmjerit će se na četiri urbane teme: prilagodbu klimatskim promjenama, kvaliteti zraka, stanovanje te poslovi i vještine u lokalnom gospodarstvu. Indikativni proračun poziva iznosi između 80 i 100 milijuna eura. Dodatne informacije i smjernice za potencijalne prijavitelje potražite na poveznici.

U okviru pripremnih aktivnosti za potencijalne prijavitelje, jedan od četiri UIA seminara bit će organiziran u Zagrebu, 23. siječnja 2018. Seminar je u prvom redu namijenjen predstavnicima lokalnih vlasti koji razmišljaju o prijavi projekta na raspisani natječaj. Prijave za sudjelovanje na seminaru su otvorene. S obzirom na to da je broj mjesta ograničen na 200, a sudjelovanje limitirano na 1 osobu po instituciji, pozivamo vas da se prijavite na vrijeme.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija