Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. travanj. 2020.

Novi Zakon o proračunu

Na zahtjev Ministarstva financija Udruga gradova pripremila je mišljenje na Nacrt zakona o proračunu i uputila ga Ministarstvu financija na daljnje postupanje. Zahvaljujemo gradovima koji su sudjelovali u ovom postupku na njihovom trudu i doprinosu.

Nacrt zakona o proračunu u značajnoj mjeri se naslanja na odredbe važećeg Zakona o proračunu, ali donosi i niz izmjena u odnosu na dosadašnje uvjete poslovanja. Obzirom na opsežnost materije i podložnost odredbi promjenama detaljnije ćemo raspisati okvire Nacrta zakona o proračunu kada isti bude u formi Konačnog nacrta.

Mišljenje gradova možete pročitati u nastavku ovog članka.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija