Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. lipanj. 2022.

O kružnom gospodarstvu u sektoru građevinskog otpada

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta na treningu izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će održati uživo u Dubrovniku, 30. lipnja i 01. srpnja 2022. Sudjelovanje je besplatno.

Pozivamo vas na trening izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će održati uživo u Dubrovniku, 30. lipnja i 01. srpnja 2022.

Svjetska banka pruža savjetodavne usluge Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja u okviru provedbe projekta „Tehnička pomoć Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja za održivo gospodarenje otpadom – prijelaz na kružno gospodarstvo” s ciljem poboljšanja praksi gospodarenja otpadom u Hrvatskoj i potpore u prelasku na kružno gospodarstvo (vidi priložene dokumente). Aktivnosti uključuju blisku suradnju s ključnim dionicima radi jačanja koordinacije i komunikacije među širokim rasponom aktera, pružajući im osposobljavanje u svrhu izgradnje kapaciteta i predstavljanje međunarodnih dobrih praksi.

Dnevni red trening_Dubrovnik_30. lipnja i 01. srpnja 2022

Radi se o treningu koji traje dan i pol, a moguće je prisustvovati cjelokupnom treningu ili jednom od dana.
Trening je besplatan te uključuje ručak i pauze za kavu.

Vrijeme: Četvrtak 30. lipnja, 08:30 h – 15:15 h / petak 01. srpnja 09:00 h – 12:00 h

Lokacija: Poslijediplomsko središte Dubrovnik (PSD), Don Frana Bulića 4, 20000 Dubrovnik,

Prijava je obavezna putem Francesca.montevecchi@umweltbundesamt.at U prijavi navedite ime i organizaciju/grad/općinu iz koje dolazite.

Radni jezik je engleski, uz simultani prijevod na hrvatski jezik.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija