21. srpanj. 2021.

Objavljen konačan nacrt Programa suradnje URBACT IV

Nakon više od godinu dana rada Odbora za programiranje, brojnih online rasprava, otvorenog savjetovanja s dionicima na razini EU-a te provedene ankete o potrebama gradova, pripremljen je konačni nacrt Programa suradnje URBACT IV.

URBACT IV će, kao i prethodni program, raditi na promicanju integriranoga održivog urbanog razvoja kroz suradnju u okviru mreža gradova, izgradnju kapaciteta i diseminaciju znanja i iskustava.

Konačni nacrt Programa suradnje, kao i obrazac za dostavu eventualnih upita ili prijedloga vezanih za URBACT IV dostupan je na https://urbact.eu/new-urbact-programme-drafted, a zainteresirana javnost je pozvana dostaviti svoje prijedloge do kraja srpnja 2021.

Podsjećamo, nacionalno tijelo zaduženo za provedbu programa jest Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, dok je nacionalna kontakt točka za program Udruga gradova. Mrežnim stranicama programa na hrvatskom, s objavljenim vijestima, stručnim člancima i drugim informacijama od interesa za gradove, možete pristupiti putem poveznice https://urbact.eu/urbact-hrvatska

Najave događanja

Sve najave događanja