Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. srpanj. 2021.

Objavljen konačan nacrt Programa suradnje URBACT IV

Nakon više od godinu dana rada Odbora za programiranje, brojnih online rasprava, otvorenog savjetovanja s dionicima na razini EU-a te provedene ankete o potrebama gradova, pripremljen je konačni nacrt Programa suradnje URBACT IV.

URBACT IV će, kao i prethodni program, raditi na promicanju integriranoga održivog urbanog razvoja kroz suradnju u okviru mreža gradova, izgradnju kapaciteta i diseminaciju znanja i iskustava.

Konačni nacrt Programa suradnje, kao i obrazac za dostavu eventualnih upita ili prijedloga vezanih za URBACT IV dostupan je na https://urbact.eu/new-urbact-programme-drafted, a zainteresirana javnost je pozvana dostaviti svoje prijedloge do kraja srpnja 2021.

Podsjećamo, nacionalno tijelo zaduženo za provedbu programa jest Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, dok je nacionalna kontakt točka za program Udruga gradova. Mrežnim stranicama programa na hrvatskom, s objavljenim vijestima, stručnim člancima i drugim informacijama od interesa za gradove, možete pristupiti putem poveznice https://urbact.eu/urbact-hrvatska

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija