Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. studeni. 2014.

Očitovanje na izmjene Zakona o komunalnom gospodarstvu

Udruga gradova očitovala se na izmjene Zakona o komunalnom gospodarstvu kojima se vrše izmjene u pogledu raspolaganja komunalnom naknadom.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja izmjenom zakona predlaže da se komunalna naknada može koristiti za financiranje građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture.

Udruga gradova uskratila je suglasnost na predloženu izmjenu te Ministarstvu ponovo dostavila na razmatranje skraćeni i cjeloviti prijedlog izmjene Zakona o komunalnom gospodarstvu koji je pripremila Radna skupina za komunalno gospodarstvo.

KPZ izmjene Zakona o komunalnom gospodarstvu

UG ocitovanje na KPZ izmjene Zakona o komunalnom gospodarstvu

UG skraceni prijedlog izmjena zkg

UG prijedlog – NOVI ZKG 11 01 2012

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija