Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. veljača. 2023.

Od izvora do mora – objavljen natječaj

U ovom članku možete pronaći više informacija o predstavljenom natječaju i preuzeti propozicije natječaja koji je otvoren za sve gradove u Republici Hrvatskoj zainteresirane za urbano pošumljavanje

Coca-Cola u Hrvatskoj, Konzum, Jutarnji list i Udruga gradova ove godine provode ekološki projekt Od izvora do mora koji za cilj ima podizanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša te primjerenog odlaganja ambalažnog otpada. U fokusu novog izdanja projekta je – uz akcije čišćenja – potpora i poticaj sadnji drveća u hrvatskim gradovima, s ciljem smanjenja emisije ugljičnog dioksida (C02) i temperature zraka u urbanim sredinama.

Projekt će se provoditi u nekoliko faza, a započinje natječajem na koji se mogu prijaviti svi gradovi u Hrvatskoj, koji će potom organizirati akcije čišćenja na svom području. U drugoj fazi, tri grada koji budu okupili najviše volontera i prikupili najviše otpada, bit će nagrađeni donacijom za sadnju drveća.

Detaljne informacije o natječaju dostupne su na ovom linku, a propozicije natječaja možete pročitati ovdje: OIDM 2023 – Pravila natječaja.

Jutarnji list

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija