Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. prosinac. 2020.

Održan 12. Susret gradonačelnika i poduzetnika

Ovaj tjedan smo održali 12. susret gradonačelnika i poduzetnika – 48 sati. Za razliku od prijašnjih susreta, kada su se na jednom mjestu našli predstavnici gradova i lokalne samouprave s poduzetnicima, ovaj puta smo to učinili u virtualnom prostoru.

Razgovarali smo o aktualnim temama – investicije, energetika, transparentnost, mobilnost, fondovi EU i financije – i nadamo se da smo otvorili važna pitanja za funkcioniranje jedinica lokalne samouprave.

Zahvaljujemo svima koji su iskazali interes, prijavili se, pratili ili sudjelovali u programu. Također zahvaljujemo svim partnerima, pokroviteljima i sponzorima na podršci.

Ukoliko niste uspjeli pratiti cijeli program, ovdje su linkovi na snimke svakoga dana:

Nadamo se da ćemo sljedeći susret održati u normalnim uvjetima

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija