Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. travanj. 2020.

Ograničavanje rashoda proračuna i proračunskih korisnika

Na današnjoj sjednici Vlade doneseno je više akata kojima se regulira financiranje jedinica lokalne samouprave te proračunskih i izvanproračunskih korisnika. Dodatne informacije bit će dostupne uskoro.

Detaljnije možete pročitati na ovom linku: https://vlada.gov.hr/sjednice/222-sjednica-vlade-republike-hrvatske-29132/29132

Posebno skrećemo pozornost na:

222 – 3.4 (1)

222 – 3.2 (1)

222 – 3.6 (1)

222 – 3.5 (1)

Tehničke informacije o ostvarivanju i povratu sredstava beskamatnog kredita bit će dostupne u uskoro na ovim stranicama i drugim uobičajenim komunikacijskim kanalima.

Napominjemo da je povrat poreza na dohodak poreznim obveznicima planiran početkom mjeseca lipnja te je potrebno voditi dodatnu pozornost o likvidnosti proračuna od lipnja do kolovoza.

Upoznati smo s drugim poteškoćama lokalnih jedinica i prijedlozima za ublažavanje posljedica te ćemo adekvatne mjere zatražiti od nadležnih tijela u najkraćem roku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija