Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. studeni. 2020.

Online Infodan programa URBACT III – prijavite se

Ovogodišnji Infodan programa URBACT III održat će se 5. studenog, u online obliku. Infodan pod nazivom “Kako usvojiti dobre urbane prakse“ bit će prvenstveno fokusiran na hrvatske gradove koji sudjeluju u URBACT-ovim Mrežama za transfer, a predstavit će se i druge dobre urbane prakse.

Iako je prvotno bilo planirano ovogodišnji Infodan u fizičkom obliku, zbog trenutne epidemiološke situacije prisiljeni smo isti organizirati u online formatu. Infodan će početi u 10:30 sati, a predviđeno trajanje je 2 sata.

Program se sastoji od dva tematska bloka u kojima će pet hrvatskih gradova, koji sudjeluju u URBACT-ovim Mrežama za transfer, predstaviti svoj rad i prakse koje prenose u svoju lokalnu sredinu, dok će Zelena energetska zadruga i Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine predstaviti svoje programe koji su namijenjeni gradovima.

Registrirati za sudjelovanje se možete na https://forms.gle/hSW4Ffc9D9QhYepy7.

Radionicu na temu prijenosa i prilagodbe dobrih praksi u lokalni kontekst, koju smo planirali održati u popodnevnom dijelu Infodana, održat ćemo u utorak, 10. studenog, također u online obliku. Radionicu će voditi licencirana URBACT stručnjakinja, Alisa Aliti Vlašić, a više informacija i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

Organizator Infodana je Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, koja ima ulogu Nacionalne URBACT točke.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija