Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. veljača. 2022.

Online tečaj Svjetske banke na temu lokalnih financija

Tečaj je razvila Svjetska banka, a preveo i prilagodio NALAS te će se isti održati na hrvatskom jeziku. Tečaj će započeti webinarom 2. ožujka 2022. i trajati 8 tjedana.

Modeli koje tečaj uključuje su modul o financiranju između različitih razina vlasti, upravljanju lokalnim financijama, upravljanju lokalnim prihodima, upravljanju lokalnim rashodima, upravljanju vanjskim resursima, mjerenju financijskog utjecaja lokalne samouprave te upravljanju i financijskim pristupima u metropolitskim područjima.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 28. veljače, a broj sudionika je ograničen na 25.

Prijaviti se možete slanjem svojih podataka (Ime i prezime, grad koji predstavljate, funkciju u gradskoj upravi te e-mail adresu) na mario@udruga-gradova.hr. Na istu adresu možete se obratiti za sva eventualna dodatna pitanja.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija