15. veljača. 2022.

Online tečaj Svjetske banke na temu lokalnih financija

Tečaj je razvila Svjetska banka, a preveo i prilagodio NALAS te će se isti održati na hrvatskom jeziku. Tečaj će započeti webinarom 2. ožujka 2022. i trajati 8 tjedana.

Modeli koje tečaj uključuje su modul o financiranju između različitih razina vlasti, upravljanju lokalnim financijama, upravljanju lokalnim prihodima, upravljanju lokalnim rashodima, upravljanju vanjskim resursima, mjerenju financijskog utjecaja lokalne samouprave te upravljanju i financijskim pristupima u metropolitskim područjima.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 28. veljače, a broj sudionika je ograničen na 25.

Prijaviti se možete slanjem svojih podataka (Ime i prezime, grad koji predstavljate, funkciju u gradskoj upravi te e-mail adresu) na mario@udruga-gradova.hr. Na istu adresu možete se obratiti za sva eventualna dodatna pitanja.