Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. siječanj. 2024.

Otvoren je novi poziv za ulaganja u održivu energiju – jedinice lokalne samouprave mogu dobiti 60.000 €!

Pozivamo predstavnike gradova na nacionalni webinar za hrvatske prijavitelje gdje mogu saznati sve o najnovijem pozivu za ulaganja u održivu energiju. REGEA organizira webinar u srijedu 24. siječnja, 2024. za gradove i općine u okviru inicijative European City Facility (EUCF) za pružanje financijske i stručne podrške gradovima u izradi investicijskih koncepata za lokalne projekte održive energetike.

EUCF je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, brzu i pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 €), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. Hrvatske jedinice lokalne samouprave prijavljuju se na kompetitivne pozive za dodjelu sredstava te sudjeluju u konkurenciji s gradovima iz 10 drugih država članica iz regije Središnje i istočne Europe. Nakon pet provedenih poziva, hrvatski gradovi i općine su ostvarili odličan rezultat s 20 odobrenih prijava! Za sve one koji nisu imali sreće na dosadašnjim pozivima, postoji još jedna prilika za izboriti EUCF podršku!

Šesti po redu poziv za prijavitelje otvoren je od 15. siječnja do 15. ožujka 2024.

Za dodatne informacije o inicijativi EUCF, kriterijima za prijavu na otvoreni poziv, vrsti pomoći koju možete očekivati te novostima u odnosu na prošle pozive – prijavite se na informativni webinar koji će se održati 24. siječnja u 10 sati. Program webinara možete pogledati ovdje.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija