Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. svibanj. 2023.

Otvoren je peti poziv za ulaganja u održivu energiju – 70 jedinica lokalne samouprave može dobiti 60,000 € za investicije

REGEA organizira novi webinar u srijedu 24. svibnja, za jedinice lokalne samouprave u okviru poziva inicijative European City Facility (EUCF) za pružanje financijske i stručne podrške gradovima u izradi investicijskih koncepata za lokalne projekte održive energije.

EUCF je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, brzu i pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 €), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. Hrvatske jedinice lokalne samouprave prijavljuju se na kompetitivne pozive za dodjelu sredstava te sudjeluju u konkurenciji s gradovima i općinama iz 10 drugih država članica iz regije Središnje i istočne Europe. Nakon četiri provedena poziva, hrvatski gradovi i općine su ostvarili odličan rezultat s 15 odobrenih prijava! Za sve one koji nisu imali sreće na dosadašnjim pozivima, postoji još jedna prilika za izboriti EUCF podršku!

Peti po redu poziv za prijavitelje otvoren je od 28. travnja do 30. lipnja 2023. Za dodatne informacije o inicijativi EUCF, kriterijima za prijavu na otvoreni poziv, vrsti pomoći koju možete očekivati te novostima u odnosu na prošle pozive – prijavite se na informativni webinar koji će se održati 24. svibnja u 10 sati.

Prijava je nužna za sudjelovanje na webinaru – stoga vas pozivamo da popunite PRIJAVNI OBRAZAC do kraja dana u ponedjeljak 22. svibnja:

Za preuzimanje programa kliknite ovdje.

KONTAKT: jarapovic@regea.org i ce.croatia@eucityfacility.eu

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska