Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. svibanj. 2024.

Otvoren je URBACT poziv za dobre prakse!

Do 30. lipnja, URBACT traži postojeće lokalne prakse koje su djelotvorne, participativne, integrirane, relevantne na europskoj razini i lako prenosive u druge europske gradove. Sve informacije o ovom pozivu saznajte u srijedu 8. svibnja na webinaru u organizaciji Nacionalne URBACT točke (Udruge gradova). Sudjelovanje je besplatno, a prijave obavezne.

URBACT je 15. travnja otvorio poziv za dobre prakse. Prilika je to gradovima da kandidiraju najbolje postojeće lokalne prakse, te da potencijalno postanu nositelji oznake URBACT Good Practice čime im se otvara mogućnost za promociju grada na nacionalnoj i europskoj razini te mogućnost da postanu vodeći partneri u URBACT mrežama za prijenos dobrih praksi koje će biti pokrenute 2025. godine uz osigurano financiranje i podršku programa.

Više informacija o ovom pozivu za dobre prakse bit će predstavljeno u srijedu, 8. svibnja s početkom u 11 sati, kada predstavnici Nacionalne URBACT točke (UGRH) organiziraju informativni webinar za potencijalne prijavitelje iz Hrvatske.

Sudjelovanje je besplatno, a uz obaveznu registraciju, otvoreno svim zainteresiranim dionicima. Webinar je prvenstveno namijenjen predstavnicima hrvatskih gradova i razvojnih agencija.

Planirani dnevni red:

  • predstavljanje značajki poziva (prihvatljive prakse, prihvatljivi prijavitelji, tematski opseg, kriteriji za odabir, vremenski okvir i prijava praksi);
  • primjeri postojećih URBACT dobrih praksi iz Hrvatske;
  • pitanja i odgovori;
  • najave nadolazećih URBACT i EUI aktivnosti.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija