Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. srpanj. 2019.

Otvorene prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih u Slavonskom Brodu!

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da su otvorene prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih RH, koja će se od 20. do 22. rujna održati u Slavonskom Brodu. Riječ je o središnjem, i najvećem, godišnjem susretu namijenjenom svim savjetima mladih u Hrvatskoj.

Konferencija, koju organiziraju Udruga gradova u RH, Grad Slavonski Brod i Savjet mladih Grada Slavonskog Broda, ima za cilj jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih.

U tri dana trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na Konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

Konferencija je središnji godišnji susret za sve savjete mladih u Hrvatskoj, a zbog održivosti cijele priče jedinice lokalne i regionalne samouprave će pokriti troškove smještaja s doručkom i putovanja za predstavnike svojih savjeta mladih dok će organizatori pokriti troškove preostalih obroka, predavača i cjelokupne organizacije.

Nakon registracije sudionici će putem e-maila primiti upute za rezervaciju smještaja po povlaštenoj cijeni.

Prijave traju do 20. kolovoza, ali je broj prijava ograničen na 100 sudionika pa postoji mogućnost da se prijave zatvore i ranije.

Registracija, program i više informacija dostupni su OVDJE. Sve dodatne informacije možete dobiti na info@udruga-gradova.hr.

Vidimo se u Slavonskom Brodu!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija