Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. ožujak. 2024.

Otvorene prijave za partnere EURegionsWeek2024

Nemojte propustiti priliku biti dijelom najvećeg godišnjeg događaja posvećenog regionalnoj i kohezijskoj politici! U nastavku donosimo poveznicu za prijave partnera Europskog tjedna regija i gradova koji će se održati u listopadu 2024. u Bruxellesu.

Posjetite web stranicu događaja gdje ćete pronaći sve relevantne informacije. Obavezno pažljivo pročitajte Vodič za partnere događaja prije podnošenja prijave i slijedite upute kako se prijaviti. Kliknite na poveznicu kako biste započeli ispunjavati svoju prijavu za partnera događaja.

Web stranica EURegionsWeek bit će centralno mjesto gdje će se objavljivati relevantne informacije za partnere, a možete se pretplatiti i na prateći e-bilten, pratiti #EURegionsWeek na društvenim mrežama ili stupiti u kontakt s organizacijskim timom.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija