Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. lipanj. 2019.

Poziv gradovima na sudjelovanje u projektu Europe Goes Local otvoren do petka

Agencija za mobilnost i programe poziva jedinice lokalne i regionalne samouprave da se uključe u program Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level. Riječ je o najvećem europskom projektu u području rada s mladima te se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+.

Projekt će uključenim JLRS-ovima pružiti višemjesečnu stručnu podršku pri uspostavi/unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođenu individualnim potrebama svake JLRS. Projekt također omogućava osposobljavanje i usavršavanje JLRS-ova u području rada s mladima te umrežavanja s raznim dionicima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Troškovi sudjelovanja u projektu pokriveni su u sklopu projekta.

Više o projektu i uvjetima sudjelovanja možete pronaći u javnom pozivu.

Rok za prijavu je  28. lipnja 2019., a prijavu možete izvršiti putem poveznice koju možete pronaći ovdje.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija