25. lipanj. 2019.

Poziv gradovima na sudjelovanje u projektu Europe Goes Local otvoren do petka

Agencija za mobilnost i programe poziva jedinice lokalne i regionalne samouprave da se uključe u program Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level. Riječ je o najvećem europskom projektu u području rada s mladima te se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+.

Projekt će uključenim JLRS-ovima pružiti višemjesečnu stručnu podršku pri uspostavi/unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođenu individualnim potrebama svake JLRS. Projekt također omogućava osposobljavanje i usavršavanje JLRS-ova u području rada s mladima te umrežavanja s raznim dionicima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Troškovi sudjelovanja u projektu pokriveni su u sklopu projekta.

Više o projektu i uvjetima sudjelovanja možete pronaći u javnom pozivu.

Rok za prijavu je  28. lipnja 2019., a prijavu možete izvršiti putem poveznice koju možete pronaći ovdje.