Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. prosinac. 2020.

Pokrenuta savjetovanja o elementima poziva za projekte u području odgoja i obrazovanja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo javno savjetovanje o ključnim elementima dvaju planiranih Poziva na dostavu projektnih prijedloga u trajanju od 30 dana.

Prvi planirani poziv na dostavu projektnih prijedloga naziva „Unaprjeđenje vještina i kompetencija učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika u osnovnoškolskom sustavu odgoja i  obrazovanja“ u vrijednosti 1.264.706 EUR namijenjen je visokim učilištima (sveučilišta, sastavnice sveučilišta, veleučilišta, visoke škole) te udrugama i zakladama koje djeluju u području obrazovanja.

Drugi planirani poziv na dostavu projektnih prijedloga naziva „Jačanje STEM vještina u osnovnim školama i razvoj Regionalnih znanstvenih centara za osnovne škole“ u vrijednosti 22.270.362 EUR namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravnim osobama koje su osnivači ili vlasnici osnovnih škola u Republici Hrvatskoj te osnovnim školama koje su osnovane u skladu sa Zakonom o odgoju i obrazovanju u Republici Hrvatskoj.

Javno savjetovanje traje do 31.12.2020. te Vas pozivamo da se aktivno uključite i svojim komentarima i prijedlozima doprinesete kvaliteti ključnih elemenata Poziva.

U javno savjetovanje možete se uključiti putem sljedećih poveznica:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=15461

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=15462

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na adresu elektroničke pošte: eeagrants@mrrfeu.hr

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija