Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. lipanj. 2019.

Poziv: cITy upgrade konferencija

Sve što trebate znati o eRačunu, projektu razvoja širokopojasnog interneta, Centru dijeljenih usluga i jedinstvenom upravnom mjestu, prilikama za financiranje digitalizacije gradova i pripremama gradova za 5G mrežu. Zadnji poziv za prijavu sudjelovanja.

Udruga gradova organizira drugu po redu konferenciju pod nazivom „cITy upgrade“ koja će se održati 7. lipnja 2019. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka. City upgrade je događanje Udruge gradova koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Održava se 7. lipnja 2019. godine u Vijećnici Grada Krka.

Ažurirani dnevni red dostupan je na službenoj internetskoj stranici konferencije http://cityupgrade.hr/

„cITy upgrade“ je događanje koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Na ovogodišnjoj konferenciji razgovarat ćemo o strateškim planovima razvoja digitalne uprave, povezivanju državnih i lokalnih razvojnih planova te aktualnostima u razvoju dvije povezane ključne komunikacijske infrastrukture – širokopojasnom internetu (PRŠI) i 5G mobilnoj mreži.

Na ovogodišnjoj konferenciji predstavit će nam se nekoliko najboljih europskih primjera iz Švedske, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva. Radni jezik konferencije je hrvatski uz osiguran simultani prijevod.

Potvrde sudjelovanja na „cITy upgrade“ konferenciji primaju se na službenoj internetskoj stranici konferencije http://cityupgrade.hr/ Članovi Udruge gradova ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na konferenciji, ali je registracija obavezna. Broj sudionika po jednom gradu nije ograničen. Molim da prijavu na konferenciju obavite što prije zbog ograničenog ukupnog broja mjesta.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija